Стягане на околоочна зона с Accutite

Accutite е иновативна миниинвазивна процедура, най-добрата нехирургична технология в света за стягане на отпусната кожа.

Работи с помощта на радиочестотна асистирана липолиза(RFAL). Представлява два свързани накрайника – външен и вътрешен.

Какво представлява Accutite?

Външният накрайник е радиочестотен електрод, който се поставя директно върху кожата и чрез приплъзване нагрява повърхността й до 40 градуса. Вътрешният накрайник прониква в дълбочина под дермата (дълбокия слой на кожата) с помощта на електрод наподобяващ тънка игла, като там загрява тъканите до около 70 градуса.

 

Благодарение на доставената енергия се наблюдава процес на разграждане на мазнините и едновременно с това – стимулация на неосинтез за колаген и еластин. Този процес води до стягане и лифтиране на обработваната зона. Този метод тип „сандвич“ е патентован от BodyTite платформата на израелската компания InMode.

 

Именно той позволява ефективното стягане, благодарение на действието отвътре навън и отвън навътре. Най-подходящите зони за третиране включват вежди, горен и долен клепач, назолабиални зони, долна лицева трета на лицето и шия.

Предимства

Бърз възстановителен период

Възстановителният период е изключително бърз и трае средно от 3 до 5 дни

Гарантирана прецизност

Благодарение на технологията, акуратността на третираната зона е гарантирана

Без разрез

Процедурата не включва хирургически разрез и значително стяга третираната зона

Ефективни резултати

12 месеца след процедурата дават резултат 30-40% лифтинг на третираната зона

Често задавани въпроси

Кой е добър кандидат за процедурата Accutite?

Всеки който желае по-стегната, по-лифтирана кожа е отличен кандидат за процедурата Accutite. Основното предимство на Accutite е, че е нехирургична миниинвазивна процедура, която дава забележителни резултати без разрези и дълъг възстановителен период.

Болезнена ли е процедурата с Accutite?

Областите на третиране се определят по време на консултация. След това процедурата стартира с инжектиране в зоната на третиране на локален анестетик (упойка). Това осигурява на пациента пълно обезболяване и тотален комфорт. Единственото което се чувства е леко затопляне по време на процедурата.

Какъв е периодът на възстановяване след процедурата Accutite?

След процедурата се наблюдава транзиторна оточност, възможни са единични хематоми. Възстановителният период е изключително бърз, средно около 3-5 дни.

Мога ли да съчетавам Accutite процедура с други интервенции?

Разбира се. Дори е препоръчително, за постигане на максимален ефект, едновременното изпълнение на Accutite процедурата в съчетание с Morpheus8.

Кога да очаквам видими резултати след процедурата Accutite?

Аccutite процедурата осигурява над 40% лифтиране и стягане на обработваната зона. Ефект от процедурата има незабавно след нея, но задоволителни резултати можем да очакваме 3 месеца след изпълнението й. Тези положителни ефекти продължават да се разгръщат до 12-ия месец след интервенцията, когато виждаме крайните резултати.

Допълнителни въпроси?
Свържете се с нас за специфични въпроси, които Ви интересуват
или за запазване на час за индивидуална консултация.