Иновативна технология

Morpheus 8 е иновативна биполярна радиочестотна технология, която се използва за стягане, лифтиране, контуриране и ремоделиране на отпусната кожа.

Посредством апликатор, в който са вложени 24 монополярни електроди (малки иглички), доставяме радиочестотна енергия, която се трансформира в топлинна енергия при достигане на целта (кожа и подкожни структури). При това можем да достигнем различни зони на дълбочина – 0,5 мм, 1 мм, 2 мм, 3 мм и 4 мм., в зависимост от  третираната област. Последващата термична „травма“, стимулира поредица от възстановителни процеси. Това води до неосинтез на колаген и еластин.

Какво прави процедурата Morpheus8?

Morpheus 8:

 

  • стяга и лифтира кожата
  • изглажда бръчки
  • третира белези
  • изглажда неравната текстура на кожата
  • свива разширените пори
  • премахва стрии
  • успешно повлиява маларни торбички
  • премахва белези от акне
  • премахва фини линии.

 

Morpheus 8 може да бъде прилаган в областта на лицето, горен и долен клепач, вежди, шия, деколте и различни области на тялото, като ръце, корем и колена.

 

За максимален задоволителен ефект се препоръчват 3 до 5 процедури, като този брой варира в зависимост от количеството енергия, което се прилага по време на всяка сесия. Добре е всяка следаща процедура да бъде през 40-60 дни.

Клинични случаи преди/след

Предимства

Иновативна технология

Иновативна биполярна радиочестотна технология

Бърз възстановителен период

От 3-5 дни период на възстановяване

Безопасен за всички фототипове кожа

Напълно безопасна благодарение на технологията си

Процедура без аналог

1 процедура, която третира множество кожни проблеми

Често задавани въпроси

Какви резултати мога да очаквам след процедурата Morpheus8?

След индивидуална консултация се определя броят на процедурите, които ще бъдат необходими за желания резултат. Morpheus 8 е една от най-иновативните технологии, използвани в неинвазивното стягане, оформяне и ремоделиране на кожата. Резултатите включват значително подобрение на еластичността на кожата, лифтиране и изглаждане на фини и дълбоки бръчки, премахване на стрии и белези от акне и значително подобрение на текстурата на кожата. Това е единствената позната процедура със задоволителни резултати при третиране на т.нар. „маларни“ торбички. Перфектната процедура в съчетание с оперативната блефаропластика. Често имаме пациенти, които имат нужда от оперативна корекция на горни клепачи, но с минимални промени в областта на долните. В тези случаи, Morpheus 8 лифтира и заглажда долните клепачи, без да се налага оперативна намеса.

Болезнена ли е процедурата Morpheus8?

Преди процедурата, обработваната зона ще бъде третирана с анестетичен крем. Крайното усещане на пациента, наподобява леко „боцкане“, което не причинява дискомфорт. При пациенти, които изпитват силни притеснения относно болка се инжектира подкожна анестезия (упойка) с лидокаин, което гарантира пълен комфорт и обезболяване.

Колко време трае ефектът на процедурата Morpheus8?

Резултатите от повдигането и стягането на обработваната зона могат да продължат няколко години. Няма как да спрем процеса на стареене в нашия организъм след процедурите с Morpheus8. Можем директно да въздействаме върху тях, като третираме кожата с подходящата грижа, препоръчана от специалист. За запазване на максимален ефект препоръчваме да се извършват 2 поддържащи процедури годишно след пълния курс.

Какъв е възстановителния период на процедурата Morpheus8?

Morpheus 8 има изключително кратък период на възстановяване. След процедурата се наблюдава лек оток и зачервявания в завимост от чувствителността на кожата на пациента. До 24 часа остатъчната хиперемия изчезва. Два дни след процедурата можете да започнете да поставяте грим.  От 3 до 5 дни са необходими за пълно възстановяване на кожата.

Може ли Morpheus 8 да се приложи заедно с оперативна блефаропластика?

Разбира се! При това е препоръчително, поради възможността да се възползвате от венозната седация и локалната упойка, по време на оперативната интервенция. Morpheus8 е идеален помощник за трайно подмладяване и стягане на околоочната област.

Допълнителни въпроси?
Свържете се с нас за специфични въпроси, които Ви интересуват
или за запазване на час за индивидуална консултация.